Hoppa till innehåll

Öppna salladsbar och bjud personalen på fruktkorgar

Att öppna en egen salladsbar kan vara lönsamt då det ofta är populärt och många köper även från en salladsbar under lunchen. Fördelen med en salladsbar är att maten kan stå kall och många tillbehör är billiga att köpa in. Har man några anställda kan man också unna personalen härliga fruktkorgar från fruktleveransen.se med veckovisa abonnemang.

Lyxiga fruktkorgar från fruktleveransen.se

För att man ska vara riktigt mån om sin personal är det omtänksamt att beställa lyxiga fruktkorgar från fruktleveransen.se med ekologisk och vanlig frukt av hög kvalitet. Beställer man från fruktleveransen.se, kan man få flertalet fruktkorgar att välja mellan. Då kan man beställa Fruktkorg Bas med originalfrukter som äpple, banan, citrusfrukter och päron, Fruktkorg Ekologisk med ekologiska frukter och även kiwi eller nektariner, Fruktkorg Original med basfrukter samt druvor och citrusfrukter, Fruktkorg Banan Plus med mer bananer, samt Fruktkorg Reko 365 med miljövänliga och ekologiskt framtagna frukter. Vill man beställa extra exklusiva korgar finns Fruktkorg Premium med säsongens fräscha frukter tillsammans med physalis, druvor exotiska frukter, eller Fruktkorg Extra med dubbelt så mycket druvor och exotiska frukter. Med fruktleveransen.se kan man beställa fruktkorgar veckovis och då kan personalen på salladsbaren man äger, njuta av härliga frukter som ger energi och vitaminer på jobbet.

Fördel med salladsbar och beställa fruktkorgar

Att äga en salladsbar innebär självservering och man kan se till att människor kan både sitta och äta där, eller ta med sig hem och till lunch. En salladsbar går att variera med mycket och det kan handla om kall strimlad kyckling och kalkon, skinka, rökt kött, falafel, kokta hela ägg, räkor, kalla röror, kall pasta och olika grönsaker. Man kan också ha till exempel tärnad avokado, olika ostar som feta, mozzarella och andra ostar. När det kommer till grönsallader, finns det många varierande salladssorter som man kan välja att ha i salladsbaren för mer variation. När man öppnar en salladsbar är det också viktigt att se till att ha rätt tillbehör. Då kan det vara bra med knäckebröd som tillbehör, olivolja, olika dressingar, brödkrutonger och solros- eller pumpafrön. Tar man också hand om sin personal som man har på salladsbaren med fina fruktkorgar, får man uppskattning och man kan själv njuta av frukten.

När man beställer från fruktleveransen.se på abonnemang kan man även beställa mindre fruktpåsar, snacks, kaffe, energidrycker, läsk, mineralvatten, godis och konfektyr. Man kan även på enstaka eller fler köp, skaffa riktigt fina presentkorgar med frukt och godis, eller varför inte en hel stor presentkorg med bara utvalt fint märkesgodis? Det går också att beställa en riktigt stor lyxkorg med utvald frukt och godis av högsta kvalitet. Med fruktleveransen.se får man en glad personal och gott att njuta av.