Hoppa till innehåll

Niktionpåsar med smak av drinkar

  • av

Det tobaksfria vita snuset, även kallat för nikotinpåsar, har slagit igenom stort i Sverige. Idag finns det från en mängd olika märken i nästan oändligt många varianter och smaker. Att välja smak kan nästan påminna om att stå och välja sorter i godisaffären och de flesta som brukar nikotinpåsar går runt med flera olika smaker i väskan. Nikotinpåsar ses som ett hälsosammare alternativ till cigaretter men det finns såklart risker med snus också. Det bästa är att läsa på om produkterna innan man testar dem.

Snus med smak av drinkar

Tidigt dök det upp vitt snus med drinksmaker i olika former och från flera märken. Bland annat märket Zyn har levererat både den fruktiga drinksmaken ”Bellini” och kaffeinspirerade ”Espressino”. Ett annat märke som gått på samma linje är Swave. Med smaker som ”Daiquiri” och ”Cuba libre” ger de snuset ett naturligt sammanhang på varje festkväll. Matcha dem med en drink med samma namn för att maxa snusupplevelsen.

Fruktiga snussmaker

Utöver mint, som ses som den vanligaste smaken på vitt snus, så är frukt och bär alltid ett vinnande koncept. Hos nästan alla märken som tillverkar vitt snus går det att hitta många smaker på temat. Det tävlas nästan märkena emellan om vem som kan släppa flest nyheter snabbast, vilket såklart gynnar konsumenten. Bland de fräschaste snussmakerna som finns just nu finns bland annat Swave mini ”Rhubarb smash”, Helwits ”violet” och ”Cherry”. Ett märke som sticker ut i mängden är Loop som satsar på kryddstarka favoriter. ”Red chili melon” och ”Jalapeño lime” är två smaker det pratas mycket om just nu.