Hoppa till innehåll

Så fixar du festen

Vad passar egentligen bättre än att bjuda in släkt och vänner till en hejdundrande fest med god mat och härligt vin för att fira något? Välplanerade sommarfester eller femtioårsfester i all ära, men visst är en inflyttningsfest något alldeles speciellt? Mycket eftersom både värd och gäster befinner sig i en ny och spännande miljö. Här kommer lite tips inför inflyttningsfesten.

Det roligaste är ju att planera och förbereda mat och vin. Kanske är också dekorationer och utsmyckningar något som många gillar att göra själva. Men det är inte så många som uppskattar att städa inför, och inte minst efter, festen. Ta hjälp av flyttstädning Västerås som du kanske använde när du flyttade från ditt tidigare boende? Med proffs som ordnar det som de är bäst på så kan du fokusera på det roliga.

Det kan vara lockande att tänka att du vill fixa iordning allting innan du bjuder in till inflyttningsfest. Att ha festen innan allt är på plats har dock sina fördelar. Innan allt kommit på plats så finns det förmodligen lite mer utrymme för dina gäster, och om den nya soffan inte levererats ännu behöver du inte oroa dig för fläckar från rödvin på den.

Är du den oblyga typen så kanske du till och med kan kombinera inflyttningsfesten med en hjälpinsats från dina vänner? Att fråga skadar inte, och det finns vissa som till och med gillar att packa upp lådor.

Tänk på att en fest som börjar tidigt har en tendens att sluta tidigt. Att du har en baktanke med att börja festen tidigt behöver du inte berätta för dina gäster, men du kommer garanterat att uppskatta att vakna upp någorlunda fräsch dagen efter. Om du trots allt vaknar upp till ett kaos så kan flyttstädning i Västerås återigen hjälpa.