Hoppa till innehåll

Förvaltning av din verksamhet – starta restaurang i fastigheten

  • av

En verksamhet måste ständigt utvecklas och uppdateras. Du måste hela tiden försöka nå ut till din målgrupp för att hålla den intresserad. Om du äger en egen restaurang behöver du ha kunder som kommer varje dag och för att bevara populariteten hos din krog eller restaurang måste det finnas något som lockar dem. För att få hjälp med detta är det en god idé att anlita en förvaltare som tar hand om utvecklingen. Det kan jämföras med en fastighetsförvaltare som nabo.se.

När en bostadsrättsförening behöver hjälp med både det ena och det andra, såsom fastighetsskötsel av hus och trädgård, renovering av allmänna ytor och så vidare – eller när de behöver hjälp med det juridiska och det tekniska – då brukar de anlita en fastighetsförvaltare som nabo.se. Det går att anlita nabo.se i hela Sverige för att få hjälp med bostadsrättsföreningen och eventuella andra verksamheter som hör till brf:en.

Utveckla dina idéer med en förvaltare

Det finns så mycket du kan göra med din restaurangverksamhet eller om du till exempel äger fastigheter där olika verksamheter hyr in sig, såsom ett kontorshotell eller coworking. Du kanske vill utöka genom att starta en restaurang i botten på fastigheten så att alla som jobbar på kontoren kan gå ner och äta under lunchen. Eller så vill du skapa mer gemensamhet genom att anlägga en grönskande oas med café någonstans i byggnaden där folk kan gå ner och ta en paus eller där kunder kan samlas innan de besöker dig för ett möte.

Hitta ditt eget koncept

Det råder inte brist på koncept och idéer när du vill utveckla din verksamhet på det ställe där du äger dina lokaler. Trädgårdar, caféer, träningsanläggningar, span eller restauranger kan få en hel verksamhet eller fastighet att förvandlas. Kanske du redan har en idé som du vill förverkliga eller så vill du bolla med en bra teknisk förvaltare. Med en förvaltare blir det lättare att se vad som är möjligt och inte samt ta reda på vad allt skulle kosta. Ofta brukar det gå på mer pengar än man tror.

Skräddarsydd förvaltning

De flesta förvaltare brukar vara väldigt öppensinniga när det gäller att hitta en helhetslösning för just din verksamhet. Det kan röra sig om allt från juridiska frågor till skötsel och administrativa tjänster. Fundera på vad du själv kan ta hand om och vad du föredrar att lägga i händerna på förvaltningsföretaget. Det viktiga är att du kan koncentrera dig på din verksamhet.